Intrebari frecvente

 

Î: Cum se poate vizualiza galeria foto?
R: Dacă în cadrul informațiilor referitoare la o anumită investiție sunt adăugate poze, acestea pot fi vizualizate printr-un click pe poză, în pagina de detalii.
 

Î: Cum se pot filtra investițiile după categorii?
R: În partea de sus a paginii există un chenar cu categoriile de investiții și de acolo puteți selecta tipul de investiții care vă interesează.


Î: Se poate mări imaginea cu harta?
R: Da, se poate. Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să stabiliți criteriul de filtrare, după care aveți două opțiuni: rotiți în sus scroll-ul de la mouse pentru a mări imaginea și în jos pentru a o micșora sau puneți focusul pe hartă și apoi apăsați tasta (+) pentru a mări imaginea și (-) pentru a micșora imaginea.
 

Î: Cine furnizează datele afișate pe harta interactivă a investițiilor?
R: Datele afișate pe harta interactivă a investițiile sunt furnizate de departamentele responsabile din cadrul primăriei.


Î: Pe harta interactivă a investițiilor se pot vizualiza și investițiile private?
R: Nu, se pot vizualiza doar investițiile gestionate în cadrul primariei.


Î: Se poate obține o listă de investiții fără a vizualiza harta?
R: Da, cu ajutorul meniului din partea dreaptă a paginii.


Î: Se pot tipări rapoartele generate de aplicație?
R: Rapoartele nu se pot tipări, dar la fiecare fereastră pe care aplicația o deschide atunci când vizualizați investiții și selectați opțiunea Vezi detalii există butonul Print de unde puteți tipări informațiile respective.


Î: Cum poate fi contactat administratorul platformei?
R: Pentru a contacta administratorul, trebuie să selectați butonul Contact din dreapta sus a paginii și vi se va deschide o fereastră în care va trebui să completați numele, adresa dvs.

 

Vizitatori

Astazi25
Ieri31
Luna in curs3627
Total227045

IPul tau: 35.175.191.46 25 Septembrie 2023